Menu

Contact

0800 0717

stuur een mail

bel mij terug op nummer:

Archipel Thuis, zorg en aandacht hand in hand

Wanneer het (tijdelijk) niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen of als iemand afhankelijk wordt van de zorg van anderen, dan biedt thuiszorg uitkomst. Archipel Thuis biedt alle vormen van thuiszorg in Eindhoven en omgeving, variërend van wijkverpleging tot individuele begeleiding. Met als uitgangspunt, het leveren van een zinvolle bijdrage aan de kwaliteit van leven.  We gaan uit van de wensen en behoeften van de cliënt en mantelzorger, zodat men zo lang mogelijk veilig thuis kan wonen.

Nieuws
Inspectie vol lof over ouderenzorg in Best

Inspectie vol lof over ouderenzorg in Best

31 juli 2019

De thuiszorg in Best is goed geregeld geeft Inspectie aan. Dat is iets om trots op te zijn. Cliënten en mantelzorgers voelen zich gehoord en geven aan de regie zelf in handen te hebben. Lees meer in het artikel in het ED van vandaag.

Nieuw kantoor in centrum Son en Breugel

Nieuw kantoor in centrum Son en Breugel

25 april 2019

Aan de Nieuwstraat is op 19 april het nieuwe kantoor geopend. Een mooie nieuwe werkplek voor de medewerkers van Archipel Thuis, maar zeker ook een plek waar cliënten of bewoners van Son en Breugel gemakkelijk even binnenlopen om informatie te krijgen. Lees hier het gehele artikel dat in de MooiSon-en-Breugel-krant is verschenen.