Menu

HELPENDE PLUS
We zoeken helpenden plus voor verschillende teams in Eindhoven, Nuenen, Best, Son en Breugel en Geldrop. In overleg worden de contracturen vastgesteld.


De functie
Je zet jouw kwaliteiten als helpende plus in voor de verzorging en begeleiding van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Het profiel

Je beschikt over het diploma helpende niveau 2 helpende zorg & welzijn inclusief certificaat medicatieverstrekking. Je verricht de werkzaamheden bij cliënten thuis binnen de aangegeven regels en procedures. Je kunt werken in teamverband, bent flexibel ingesteld en staat open voor aanwijzingen van anderen. Vanzelfsprekend ga je op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze om met cliënten en zo nodig familie. Je hebt goede communicatie vaardigheden en je bent in staat om je in te leven in de situatie van de cliënt.
We werken met zelfsturende teams. Dit betekent dat je naast de begeleidende en verzorgende taken ook administratieve en/of organisatorische taken verricht voor het team. Ook deze taken zijn een wezenlijk onderdeel van de functie en dragen bij tot het optimaal functioneren van jouw team.
Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto. Verder ben je bereid om -volgens rooster- in het weekend te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Je werkt in een prettige werksfeer met voldoende mogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT*. De functie is ingeschaald in FWG 25.
* VVT staat voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. FWG staat voor de salarisschaal waarin de functie wordt ingedeeld.

Overige informatie
Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Marieke Theuws of Maresa Heersmink, HR-adviseurs, telefoonnummer 0800-0717.

Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou! Laat je belangstelling voor deze vacature weten en solliciteer direct via onderstaande link.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 Solliciteer direct