aandacht voor jou

Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling die past bij jouw interesses.
Zo gaan zorg en aandacht hand in hand.

Persoonlijk
Bij Archipel Thuis zijn onze medewerkers geen nummers maar mensen met een voornaam. Dat is mogelijk om dat we een niet al te grote organisatie zijn zonder hiërarchische lagen. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Onze compacte backoffice ondersteunt onze zorgprofessionals effectief in hun werk, zodat zij met aandacht voor de cliënt hun werk kunnen doen. We kennen onze collega’s. We steunen elkaar en werken samen.

Het gaat niet alleen om je functieomschrijving, maar juist om wie je bent als persoon. De kracht van Archipel Thuis ligt bij onze collega’s. Onze mensen maken het verschil.

Gelijkwaardigheid en vertrouwen
Als zorgprofessional mag je bij ons doen waar je voor geleerd hebt. Namelijk op verantwoorde wijze zelfstandig je werk kunnen doen, dat is waar wij voor staan. Dit doe je samen met je collega’s in jouw team. Samen heb je als team verantwoordelijkheid voor goede zorg in jouw werkgebied.

De juiste ondersteuning
Bij Archipel Thuis zijn we betrokken en gemotiveerd om de beste zorg te leveren. We besteden aandacht aan onze medewerkers. Nieuwe collega’s kunnen rekenen op een gedegen inwerkprogramma. In korte tijd leer jij jouw nieuwe collega’s kennen en leren we jou werken met de programma’s die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast zijn er opleidingsmogelijkheden om verder te komen. Zo kun jij met plezier je werk doen.

Opleiding en ontwikkeling
Archipel Thuis is een lerende organisatie. Gezamenlijk streven we naar continue verbetering van onze zorgverlening, onze medewerkers maar ook onze processen. Hierin vinden we het belangrijk dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen zowel in de breedte als de diepte. Hiervoor werken we nauw samen met de Archipel Academie. Verschillende medewerkers hebben interne leertrajecten doorlopen of zijn hier nog mee bezig. Hun verhalen zijn te lezen en/of zien bij werken bij Archipel Thuis

Door een online gevarieerd cursusaanbod van GoodHabitz beschikbaar te stellen voor al onze medewerkers willen we levenslang leren stimuleren. Dit hoeft niet altijd beroepsmatig te zijn, maar kan ook in persoonlijke interessegebieden die geheel los staan van het werk. Persoonlijke ontwikkeling draagt ook bij aan het welzijn van onze medewerkers.

Daarnaast bieden we ook volledige zorgopleidingen aan en leiden we in samenwerking met Archipel Academie en andere opleidingsinstituten op tot verzorgende ig, verpleegkundige niveau 4 of 5 en wijkverpleegkundige. Ook BOL-ers zijn bij ons welkom voor (meeloop)stages in de thuiszorg. Verder leren we zorgstudenten graag verder kennismaken met de praktijk middels een bijbaan. Op deze manier stomen we de nieuwe generatie klaar voor de toekomst.

Direct naar vacatures