hoe verkrijgt u thuiszorg van Archipel Thuis?

Woont u zelfstandig thuis en heeft u hulp of zorg nodig? Dat kan tijdelijk of langdurig zijn, maar ook nu direct of in de nabije toekomst. Te denken aan zorg na een ziekenhuisopname (kortdurende zorg) of bij blijvende, chronische gezondheidsklachten (langdurige zorg).

Archipel Thuis gaat graag met u in gesprek, Samen kijken we naar uw wensen, behoeftes en hoe wij zorg en ondersteuning op maat aan u kan bieden. Uitgaande van wat u (nog) wel zelf kunt en rekening houdend met eventuele veranderingen in de toekomst. Dit kan van alles zijn: het aantrekken van een steunkous, het helpen bij uw medicatie of het bieden van ondersteuning bij een douchebeurt. Het verzorgen van uw wonden, het ondersteunen bij het plaatsen van een catheter of het begeleiden van een dementieproces. UIteraard zijn deze voorbeelden niet uitputtend en zullen we samen met u kijken wat uw wensen  zijn en onze mogelijkheden.

Wilt u graag meer informatie?
Neem contact op met de wijkverpleegkundige bij u in de wijk via 0800 0717 of stuur een mail naar info@archipelthuis.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer informatie over richtlijnen thuiszorg
 Op de website van het ministerie van VWS wordt uitleg gegeven over de diverse veranderingen met alle regels en wetgeving ten aanzien van de wijkverpleging. Via uw zorgverzekeraar kunt u meer informatie krijgen over de vergoedingen voor thuiszorg die voor u van toepassing zijn.

Zorgverzekering
Wijkverpleging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). De wijkverpleging is een onderdeel van de zorgpolis die u jaarlijks afsluit bij een zorgverzekeraar van uw keuze. Archipel Thuis heeft niet met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor wijkverpleging. Lees hier meer over de zorgverzekeraars waar Archipel Thuis wél een contract heeft.

 

Thuiszorg in Eindhoven en omgeving