personenalarmering van Archipel Thuis

Uw eigen huis is de meest vertrouwde plek die er is. Daarom wilt u ook dat u zich veilig voelt. Dat er direct hulp voor u klaarstaat als het nodig is.

Personenalarmering van Archipel Thuis is er dag en nacht. U doet een beroep op alarmering als er nood is en u zelf niet bij de telefoon kunt. Bijvoorbeeld als u gevallen bent of u zich plotseling onwel voelt. Wanneer u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers op elk moment van de dag én nacht voor u klaar.

Archipel Thuis werkt voor de personenalarmering samen met Jinca. Jinca heeft een 24/7 bemande alarmcentrale met zorghulpverleners. U staat met één van hen in contact als u een oproep doet. Zij zorgen dat u zo snel mogelijk de hulp krijgt die u nodig heeft, of dat nu uw mantelzorger is, een medewerker van Archipel Thuis of direct een huisarts/ambulance.

Hoe werkt personenalarmering? 
Er wordt bij u thuis een alarmkastje geïnstalleerd. Met dit kastje kunt u in geval van nood 24 uur per dag de alarmcentrale bellen. Het kastje is een intercom en werkt als een telefoon waarmee u vanuit uw hele woning kunt praten. Bij het apparaat wordt standaard een zender geleverd die u om uw hals of pols draagt. Voor het maken van een alarmoproep drukt u op de rode knop van de zender of op het alarmkastje. U krijgt dan direct contact met de alarmcentrale van Jinca. Indien nodig leggen zij contact met uw familie/ mantelzorger zodat zij te hulp kunnen komen. Als u professionele zorg nodig heeft dan komt één van onze medewerkers bij u thuis. Bij noodgevallen schakelt de alarmcentrale direct een huisarts of ambulance in.

Personenalamering, persoonlijk alarm, persoonsalamering

Meer informatie?

Bekijk hier de film over het gebruik van het digitale systeem van Jinca/Telelockcare. Bekijk de folder of neem rechtstreeks contact op met Jinca:

T 088 55 20 280
info@jinca.nl