personenalarmering van Archipel Thuis

Uw eigen huis is de meest vertrouwde plek die er is. Daarom wilt u ook dat u zich veilig voelt. Dat er direct hulp voor u klaarstaat als het nodig is.

Personenalarmering van Archipel Thuis is er dag en nacht. U doet een beroep op alarmering als er nood is en u zelf niet bij de telefoon kunt. Bijvoorbeeld als u gevallen bent of u zich plotseling onwel voelt. Wanneer u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers op elk moment van de dag én nacht voor u klaar.

Archipel Thuis werkt voor de personenalarmering samen met zorgcentrale Altide. Bij Altide sluit u, via dit aanvraagformulier, een abonnement af voor het leveren van de apparatuur en voor de zorgcentrale. Altide is een 24/7 bemande alarmcentrale met zorghulpverleners. U staat met één van hen in contact als u een oproep doet. Zij zorgen dat u zo snel mogelijk de hulp krijgt die u nodig heeft, of dat nu uw mantelzorger is, een medewerker van Archipel Thuis of direct een huisarts/ambulance.

Voor opvolging van de alarmering kunt u kiezen voor uw eigen mantelzorgers of voor opvolging door Archipel Thuis. U geeft uw keuze aan op het aanvraagformulier. Archipel Thuis biedt personenalarmering in de volgende postcodegebieden.

Opvolging door Archipel Thuis

Als u gekozen heeft voor alarmering door professionele opvolging komt een professional uit onze organisatie zo snel mogelijk bij u langs om u te ondersteunen. Bij deze keuze sluit u dus ook een abonnement af met Archipel Thuis. Lees hier de algemene voorwaarden voor alarmopvolging door Archipel Thuis.

Als u thuiszorg ontvangt van Archipel Thuis neem dan contact op met de wijkverpleegkundige van uw team om de mogelijkheden te bespreken.

Als u geen thuiszorg ontvangt van Archipel Thuis kunt u een abonnement voor de opvolging aangaan met Archipel Thuis. Wij vragen hiervoor 15 euro per maand te voldoen met een incassomachtiging. U kunt hiervoor de machtigingskaart in vullen. Indien u toch liever kiest voor een jaarrekening van 180 euro per jaar kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Archipel Thuis 040 309 81 92.

Opzeggen personenalarmering

Natuurlijk kunt u de personenalarmering ook weer opzeggen. Dat kan via het formulier op de website van Altide. Afhankelijk van het type apparaat, verschilt de retourprocedure. Daarover ontvangt u informatie zodra het formulier om op te zeggen is ingevuld. Het abonnement voor de persoonsalarmering stopt zodra de apparatuur in goede orde voor retour is ontvangen (tenzij het apparaat gekocht is). U kunt het apparaat wel alvast uitschakelen.

 

Personenalamering, persoonlijk alarm, persoonsalamering

Meer informatie?

Bekijk hier de film over het gebruik van het digitale systeem van Telelockcare.