Menu

Personenalarmering van Archipel Thuis

Uw eigen huis is de meest vertrouwde plek die er is. Daarom wilt u ook dat u zich veilig voelt. Dat er direct hulp voor u klaarstaat als het nodig is.

Personenalarmering van Archipel Thuis is er dag en nacht. U doet een beroep op alarmering als er nood is en u zelf niet bij de telefoon kunt. Bijvoorbeeld als u gevallen bent of u zich plotseling onwel voelt. Wanneer u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers op elk moment van de dag én nacht voor u klaar. 

Hoe werkt personenalarmering? 
Er wordt bij u thuis een alarmkastje geïnstalleerd. Met dit kastje kunt u in geval van nood 24 uur per dag de alarmcentrale bellen. Het kastje is een intercom en werkt als een telefoon waarmee u vanuit uw hele woning kunt praten. Bij het apparaat wordt standaard een zender geleverd die u om uw hals of pols draagt. Voor het maken van een alarmoproep drukt u op de rode knop van de zender of op het alarmkastje. U krijgt dan direct contact met de alarmcentrale. Indien nodig legt onze medewerker contact met uw familie/ mantelzorger zodat zij te hulp kunnen komen. Als u professionele zorg nodig heeft dan komt één van onze medewerkers bij u thuis. Bij noodgevallen schakelt de alarmcentrale direct een huisarts of ambulance in.