Solliciteer direct of vraag voor meer informatie.

Meer weten over werken bij onze moeder-en zusterorganisatie?
Kijk op:

Archipel

Archipel Rinette

wil jij aandacht krijgen én geven? 

Wil jij aandacht voor jouw ambities én van betekenis zijn voor je medemens, dan ben je op je plek bij Archipel Thuis. Aandacht geven aan cliënten die jouw zorg nodig hebben geeft voldoening. Bij Archipel Thuis gaan praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand. Dit kunnen we waarmaken doordat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn waarbij we oog hebben voor onze medewerkers.

Voor zelfstandig werkende teams in Eindhoven, Nuenen, Best, Son & Breugel, Geldrop en Valkenswaard-de Kempen zijn we op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen die zich thuis voelen bij deze manier van werken. Je hoeft niet in gebroken diensten te werken. Dit zorgt voor regelmaat en schept een grotere band met de cliënten. In overleg worden de contracturen vastgesteld voor minimaal 4 uur en maximaal 24 uur per week. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt en het opgestelde zorgplan zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Wil jij bij Archipel Thuis je handen uit je mouwen steken en betekenisvol werken in de thuiszorg? Bel dan met Marieke Theuws of Maresa Heersmink op telefoonnummer 0800 0717.

video blogs