Menu

Werken bij Archipel Thuis

Werken bij Archipel Thuis betekent een baan in een jonge, kleine, persoonlijke organisatie. Je biedt samen met de collega's uit je eigen (wijk)team cliënten de zorg die zij nodig hebben. De teams werken geheel zelfstandig. Archipel Thuis heeft in de regio Eindhoven meerdere vacatures in de thuiszorg. Denk hierbij aan functies als verzorgende IG, verpleegkundige of als wijkverpleegkundige.

De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Onze medewerkers van Archipel Thuis maken dit mogelijk. De zelfstandige wijkteams bestaan uit enthousiaste collega's die thuiszorg leveren zoals persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding

Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, en jij in staat bent om zelfsturend te werken, dan hoor jij bij Archipel Thuis! Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij dat gewend is. Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert.