Contactformulier

zorg en aandacht, hand in hand

Van betekenis zijn voor je medemens, dat is je doel als je werkt in de thuiszorg. Het geeft voldoening. Daarom gaan bij Archipel Thuis praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand. Dit kunnen we waarmaken doordat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn.

Voor zelfstandig werkende teams in Eindhoven, Nuenen, Best, Son en Breugel en Geldrop zijn we op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen die zich thuis voelen bij deze manier van werken. Je hoeft niet in gebroken diensten te werken. Dit zorgt voor regelmaat en schept een grotere band met de cliënten. In overleg worden de contracturen vastgesteld voor minimaal 4 uur en maximaal 24 uur per week. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt en het opgestelde zorgplan zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Wil jij bij Archipel Thuis je handen uit je mouwen steken en betekenisvol werken in de thuiszorg? Bel dan met Marieke Theuws of Maresa Heersmink op telefoonnummer 0800 0717.

video blog blog meeloopdag  Direct naar vacatures