veilige woningtoegang met slim elektronisch slot

Archipel Thuis kiest ervoor om geen toegangssleutel(s) van uw woning in beheer te nemen. We werken met een zogenaamde sleutelkluis of met een slim elektronische deurslot. Op deze manier kunnen we sneller bij u zijn in geval van een spoedoproep.

Sleutelkluis

Als u kiest voor een sleutelkluis dan kunt u die zelf aanschaffen of u kunt deze bestellen via Altide bij de aanvraag van uw personenalarmering via deze aanmeldlink op onze website.

Electronisch deurslot

Onze medewerkers hebben toegang tot uw woning via een beveiligde app met een digitale sleutel op hun telefoon. Archipel Thuis heeft een samenwerking met Telelock voor het slimme elektronische Telelock-slot. Met dit slimme elektronische slot kan een zorgverlener via de beveiligde app op de telefoon toegang krijgen tot uw woning of een centrale deur. Deze woningtoegang is niet zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning en daarmee in onze ogen de meest veilige oplossing.

Wanneer u kiest voor een elektronische oplossing met een slim slot bepaalt u altijd zelf wie toegang heeft tot de woning. U kunt zelf digitale sleutels uitgeven aan familie of mantelzorgers en u geeft zelf één sleutel aan onze organisatie.

U dient zelf voor een woningtoegang oplossing te zorgen. Aan deze toegangsmogelijkheden zijn kosten verbonden voor eigen rekening. Een elektronisch deurslot is te bestellen bij Telelock via deze website

Meer informatie?

Bekijk hier de film over het gebruik van het digitale systeem van Telelockcare.