veilige woningtoegang met slim elektronisch slot

Archipel Thuis kiest ervoor om geen toegangssleutel(s) van uw woning in beheer te nemen. We werken met een zogenaamde sleutelkluis ofwel een slim elektronische deurslot. Op deze manier kunnen we sneller bij u zijn in geval van een spoedoproep.

Onze medewerkers hebben toegang tot uw woning via een beveiligde app met een digitale sleutel op hun telefoon. Archipel Thuis heeft een samenwerking met Jinca. Jinca is onderdeel van Centrale 24, de organisatie waarvan u de personenalarmering ontvangt. Jinca werkt samen met Telelock. Samen met Telelock biedt Jinca een oplossing voor woningtoegang, namelijk het slimme elektronische Telelock-slot.  Met dit slimme elektronische slot kan een zorgverlener via een app op de telefoon toegang krijgen tot uw woning of een centrale deur. Deze woningtoegang is niet zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning en daarmee in onze ogen de meest veilige oplossing.

Wanneer u kiest voor een elektronische oplossing met een slim slot bepaalt u altijd zelf wie toegang heeft tot de woning. U kunt zelf digitale sleutels uitgeven aan familie of mantelzorgers en u geeft zelf één sleutel aan onze organisatie. 

U dient zelf voor een woningtoegang oplossing te zorgen. Aan deze toegangsmogelijkheden zijn kosten verbonden voor eigen rekening. Voor gecertificeerde woningtoegang oplossingen kunt u terecht bij Jinca of u kunt zelf een sleutelkluis aanschaffen. 

Voor meer informatie over Jinca/Telelock of sleutelkluizen verwijzen wij u naar de website van Jinca of bel: 088 55 20 280

Meer informatie?

Bekijk hier de film over het gebruik van het digitale systeem van Jinca/Telelockcare. Bekijk de folderdeze website of neem rechtstreeks contact op met Jinca:

T 088 55 20 280
klantenservice@jinca.nl