Volledig Pakket Thuis (VPT)
ondersteuning en zorg op maat

Heeft u een langdurige zorgvraag en wilt u het liefst in uw eigen woning blijven wonen? Dan kan Volledig Pakket Thuis (VPT) een goede oplossing zijn voor u. Met passende ondersteuning en zorg op maat, afgestemd op uw leven.

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Met VPT wordt de ondersteuning en zorg op maat samengesteld. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een WLZ-indicatie nodig. Het voordeel is dat u in uw woning kunt blijven wonen en daar passende ondersteuning en zorg ontvangt. Binnen de mogelijkheden van VPT regelt Archipel Thuis hetgeen nodig is, in overleg en samen met u.  Waar gewenst werken wij hierbij samen met Archipel (activiteiten van Archipel Doe en Deel) en Archipel Rinette (huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke begeleiding).

Wij gaan graag met u in gesprek. Samen kijken we naar uw wensen, behoeftes en hoe wij ondersteuning en  zorg op maat aan u kunnen bieden. Uitgaande van wat u en uw mantelzorgers zelf kunnen en rekening houdend met eventuele veranderingen in de toekomst.

Ondersteuning op maat

Van het schoonmaken van de keuken of samen boodschappen doen tot persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg. Met VPT krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft om zo lang mogelijk prettig en veilig thuis te wonen en leven.

Lees hier meer informatie in de folder.