Menu

Vacatures bij Archipel Thuis in regio Eindhoven

Teams werken zelfsturend. Ieder team heeft een eigen wijkverpleegkundige. Archipel Thuis richt zich primair op thuiszorgactiviteiten in Eindhoven, Nuenen, Best en Son & Breugel. Werken bij Archipel Thuis betekent een baan waar je samen met je (wijk)team zelfstandig cliënten de zorg biedt die zij nodig hebben. Archipel Thuis heeft in de regio Eindhoven meerdere vacatures in de thuiszorg. Denk hierbij aan functies als Verzorgende IG in de thuiszorg, als Verpleegkundige in de thuiszorg of als Wijkverpleegkundige in de thuiszorg.


De meeste mensen willen het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Archipel Thuis maakt dit mogelijk. De zelfstandige wijkteams bestaan uit enthousiaste medewerkers die thuiszorg leveren zoals persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.
Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, en jij in staat bent om zelfsturend te werken, dan hoor jij bij Archipel Thuis! Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij dat gewend is. Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert.

Hieronder vind je een overzicht van al onze vacatures. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0800-0717 of door je gegevens in te vullen onder 'Neem contact met mij op' op deze pagina.

Archipel Thuis - regio Eindhoven
Verzorgenden IG
Verpleegkundigen