Menu

Contact

0800 0717

stuur een mail

bel mij terug op nummer:

Archipel Thuis, thuiszorg met aandacht

Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Met de thuiszorg en persoonlijke aandacht van Archipel Thuis kan dat, ook als u afhankelijk bent van de zorg van anderen. 

Bij Archipel Thuis gaat praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand, We maken dit waar omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn met goed opgeleide, fijne medewerkers. Ook als u tijdelijk niet geheel zelfstandig thuis kunt wonen biedt de thuiszorg van Archipel Thuis uitkomst. Archipel Thuis biedt deze zorg in Best, Eindhoven, Nuenen, Son & Breugel, Veldhoven, Waalre, Aalst en Geldrop. 

 

Nieuws
Medewerker Maud vertelt haar verhaal

Medewerker Maud vertelt haar verhaal

6 februari 2019

Collega Maud vertelt over haar werk in de thuiszorg van Archipel Thuis. Ze werkt als Verzorgende IG, dat is wat ze altijd al wilde doen en heeft er sinds kort een uitdaging bij als teamassistent. "Ik hou echt van mijn werk, ik krijg er energie van."

Archipel Thuis behoudt gouden keurmerk

Archipel Thuis behoudt gouden keurmerk

2 oktober 2018

We zijn trots om te zeggen dat Archipel Thuis haar Gouden Keurmerk behoudt. Onlangs is dit bevestigd door Stichting Perspekt.