Menu

Contact

0800 0717

stuur een mail

bel mij terug op nummer:

Archipel Thuis, thuiszorg met aandacht

Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Met de thuiszorg en persoonlijke aandacht van Archipel Thuis kan dat, ook als u afhankelijk bent van de zorg van anderen. 

Bij Archipel Thuis gaat praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand, We maken dit waar omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn met goed opgeleide, fijne medewerkers. Ook als u tijdelijk niet geheel zelfstandig thuis kunt wonen biedt de thuiszorg van Archipel Thuis uitkomst. Archipel Thuis biedt deze zorg in Best, Eindhoven, Nuenen, Son & Breugel, Veldhoven, Waalre, Aalst en Geldrop. 

 

Nieuws
Archipel Thuis start in centrum Eindhoven

Archipel Thuis start in centrum Eindhoven

23 juni 2015

Ook als u in het centrum van Eindhoven woont kunt u vanaf deze maand rekenen op de thuiszorg van Archipel Thuis. Vanuit het kantoor in Strijp werkt het team voor inwoners met behoefte aan thuiszorg in Eindhoven-Centrum. De wijkverpleegkundige houdt op dinsdagochtend en donderdagmiddag spreekuur in het Gezondheidscentrum Hartje Eindhoven aan de Gerard Philipslaann 143A in Eindhoven.

Gouden Keurmerk behouden!

Gouden Keurmerk behouden!

22 juni 2015

In juni zijn de audits gehouden voor het Gouden Keurmerk. Auditoren van Perspekt kwamen achter de schermen van Archipel Thuis meekijken. Hun beeld van onze organisatie is positief, wat resulteert in het behoud van het PreZo-keurmerk voor Archipel Thuis!