Solliciteer direct of vraag voor meer informatie.

Kenny: 'Vleugje vrijheid'

Je doet je werk op de fiets. Lekker buiten!
Fietsen geeft mij een vrij gevoel. Ik bezoek mijn cliënten per fiets en tussen de middag stap ik op de pedalen om thuis met mijn kinderen te lunchen. We hebben acht ochtendroutes, een middag- en drie avondroutes. Ik zie gemiddeld tussen de tien en twintig cliënten op een dag. Afhankelijk of het een ochtend-, dag- of avonddienst is. Hoe lang ik blijf, is afhankelijk van de zorgvraag. Mensen zijn blij als ik aanbel, liefst wel op het afgesproken tijdstip. Maar dat lukt niet altijd, want je wil graag iedereen de vole aandacht geven. Daarom plannen we altijd onder voorbehoud want thuiszorg is en blijft mensenwerk. Maar ik begrijp de irritatie van het wachten wel.

Je hebt eerst bij Archipel Eerdbrand gewerkt, nu Archipel Thuis. Bevalt het?  
Eerdbrand was een prachtige werkplek maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Het beeld dat ik had van de thuiszorg is uitgekomen. Ik werk zelfstandig, in een fijn team voor de mensen uit dit mooie dorp waar ze me ook wel een ‘menneke’ noemen. Dat beschouw ik als een compliment. Blijkbaar zie er op mijn 36ste jong uit.

Je komt uit de detailhandel. Nooit spijt gehad van je carrière-switch?
Het is een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Natuurlijk is een carrièreswitch spannend maar het heeft mij veel gebracht. In de zorg kan ik mezelf zijn En tegen degenen die een overstap overwegen zou ik vooral willen zeggen: ‘ga eens kijken in de zorg, loop binnen en laat je vooral verrassen’.

Geïnteresseerd?
Bekijk onze vacatures of kom langs voor een gesprek om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.